TB Wonen
Image default
Aanbiedingen

Ballonvaart met C-Air boven Vlaanderen

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke reiservaring die zowel opwindend als ontspannend is, overweeg dan om met C-Air mee te vliegen in een heteluchtballon of ook wel ballonvaart genoemd. U zult niet alleen genieten van epische uitzichten, maar ook van de rust en stilte van het zweven door de lucht. Boek uw ballonvaart vandaag nog en maak uw droomreis werkelijkheid!

Reizen in een heteluchtballon is een steeds populairdere manier geworden om het prachtige Belgische platteland te verkennen. Bij C-Air is ons hoofdkantoor gevestigd in Sint-Niklaas en hebben we startplaatsen in de hele regio van Vlaanderen voor jouw ballonvaart. Vliegen over de Belgische rivieren en dorpen is echt een once in a lifetime ervaring; wist je echter dat reizen per ballon ook epische uitzichten biedt over steden zoals Antwerpen? Van bovenaf de topattracties van Deurne Airport tot Wilrijk en zelfs het Bos van Brasschaat – er is zoveel te zien! Wil je het allemaal van bovenaf met ons meemaken? Neem gewoon contact met ons op en we zullen u details geven over wanneer uw reis op maat kan plaatsvinden. Elk ballonvlucht duurt ongeveer een uur voordat klanten aan het einde zowel drankjes als champagne ontvangen.

Jouw ballonvaart met alle professionele piloten

Onze gecertificeerde en professionele piloten zorgen voor een veilige en unieke ervaring tijdens uw ballonvlucht. Bovendien hebben we verschillende pakketten beschikbaar, zodat u de perfecte reis kunt kiezen die past bij uw stijl en budget. Onze ballonvaarten zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken, jubilea of ​​zelfs bedrijfsevenementen.

Wanneer kan je ballonvaren?

Ballonvaren is een fantastisch avontuur dat afhankelijk is van omstandigheden zoals het weer of de mate van wind. Voor een onvergetelijke ballonvaart heb je zichtbaarheid alsook stabiliteit in de lucht nodig. Gemiddeld kunnen er 180 dagen per jaar worden genoten, maar daarvan mogen sneeuw, regen en onweersbuien niet vergeten worden. Meestal biedt de zomer perfecte omstandigheden voor een vaartuig dat afhankelijk is van goed zicht én rustige wind. Met name tijdens goudkleurige uren bij zonsopgang en zonsondergang kan je reken op eindeloze blauwe hemel en betoverende uitzichten.

Naast C-Air ballonvaarten heb je ook Balloony, dit is een opstartende firma in België die in Oost-Vlaanderen ballonvluchten uitvoerd.

https://www.cair-ballonvaart.be