TB Wonen
Image default
Aanbiedingen

Geef de kijker controle dankzij interactieve video

Geef de kijker controle dankzij interactieve video

Hoe gaaf zou het zijn als jouw doelgroep een video zit te kijken die zich aanpast aan de keuzes die de kijker maakt?! En zij alleen maar informatie te zien krijgen die voor hen relevant is? Wat je hiervoor moet doen? Een interactieve video laten maken. Want dankzij interactiviteit geef je de kijker de regie over de inhoud van de video. En dat kun je op allerlei manieren doen.

De verschillende soorten interactiviteit

Er is van alles mogelijk wanneer je een interactieve video laat maken. Zo kun je de kijker bestanden rechtstreeks laten downloaden vanuit de video, keuzes laten maken die invloed hebben op het verloop van de video, contactgegevens laten invullen, enzovoort. Een hele interessante mogelijkheid is het stellen van controlevragen. Door de kijker een aantal vragen te stellen die hij/zij goed moet beantwoorden om verder te kunnen gaan kun je controleren of de kijker de informatie niet alleen gezien heeft, maar ook écht begrijpt. Ideaal voor cruciale onderwerpen zoals veiligheidsprotocollen. En een bijkomend voordeel: als organisatie kun je bewijzen dat jij de informatie hebt verstrekt en de persoon in kwestie de informatie tot zich heeft genomen en destijds heeft begrepen.

Wat komt er kijken bij interactieve video?

Wanneer je besluit een interactieve video te laten maken is de eerste stap op zoek gaan naar een professionele partij met veel ervaring hierin. Een partij uit Deventer is videomarketingbureau ZoomWorks. Zij maken voor meerdere klanten interactieve video’s en doen dit in grote productieaantallen. Nadat alle beelden geschoten en gemonteerd zijn gaan de interaction designers van ZoomWorks aan de slag met het toevoegen van interactiviteit. Het grote voordeel: ZoomWorks beschikt over een vaste samenwerkingspartner die het platform biedt om de interactiviteit daadwerkelijk te kunnen hosten en registreren welke keuzes de kijker allemaal maakt. Zo ontstaat er een schat aan waardevolle informatie voor jouw organisatie.

Wil jij een interactieve video laten maken?

Mocht je nou nieuwsgierig zijn geworden naar wat interactieve video voor jou kan betekenen, of wil je misschien wat voorbeelden zien… neem dan eens een kijkje op de website van videomarketingbureau ZoomWorks in Deventer. Daar zijn genoeg voorbeelden te vinden voor verschillende grote, bekende klanten. En ze helpen je natuurlijk altijd graag verder!

https://zoomworks.nl/interactieve-video-laten-maken/