TB Wonen
Image default
Aanbiedingen

Vijf staging-technieken voor foto’s die ervoor zorgen dat je huis wordt verkocht

Net als al het andere in het digitale tijdperk van de 21e eeuw, gebruiken potentiële huizenkopers online-bronnen om naar het perfecte droomhuis te zoeken. Foto’s en video’s van hoge kwaliteit zijn een integraal onderdeel geworden van het verkoopproces van een huis. Succes kan afhangen van het gebruik van de juiste fotografietechnieken bij de verkoop van uw huis. Met goed gefotografeerde eigenschappen kun je alle delen van het huis in het best mogelijke licht laten zien. Mensen die door beschikbare huizen bladeren, worden aangetrokken door dynamische, aantrekkelijke interieur- en exterieur ontwerp afbeeldingen die uitnodigend en gastvrij zijn. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste technieken om ervoor te zorgen dat je huis er tiptop uitziet voor de foto’s? 

 

Hieronder volgen enkele belangrijke technieken en tips voor het op de markt brengen van huis foto’s. 

 

Maximaliseer uw aanbod 

De buitenkant van het huis geeft de eerste indruk van het huis op potentiële kopers. Buiten Foto’s die worden gebruikt om het huis te laten zien, moeten de aantrekkingskracht van het huis op zijn scherpst en schoonst maximaliseren. De buitenmuren moeten er schoon en fris uitzien, er mag geen speelgoed, sportartikelen of speelgoed op het gazon staan. Verwijder auto’s en fietsen van de oprit en berg tuinslangen en andere onderhouds- of tuinbenodigdheden op. 

 

Gebruik het natuurlijke licht in je huis om dimensie toe te voegen aan je foto’s 

Getimede foto’s om zonsopgang en/of zonsondergang vast te leggen, kunnen het uitzicht naar buiten en speciale binnenverlichting verbeteren. Het is belangrijk om buffertijd toe te voegen, zodat je met de fotograaf in de beste lichtomstandigheden kunt fotograferen. Bewolkte dagen kunnen de strijd met schaduwen helpen verminderen, maar een helder blauwe, wolkenloze lucht is nog steeds de beste achtergrond om je huis in zijn beste licht te laten zien. 

 

Verwijder alle vitale functies 

Je wil dat foto’s van uw huis eruit zien alsof je daar woont, maar niet nadat je ze hebt gemaakt. Vermijd iets anders dan basis meubilair dat kan afleiden van de positieve eigenschappen van het tentoongestelde huis. Zet overtollige meubels en persoonlijke spullen uit het zicht en doe stapels tijdschriften, afstandsbedieningen, familiefoto’s en willekeurige kleding of speelgoed weg. Bevrijd je koelkast van magneten, tekeningen en nautische lijsten. Zorg ervoor dat alle ingelijste foto’s en kunstwerken gelijkmatig en gelijkmatig verdeeld zijn opgehangen. 

 

Laat de wc-brillen neer 

Het lijkt logisch, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de toiletten in alle badkamers beneden zijn voor fotografie! Het herinnert je eraan om toiletartikelen en andere persoonlijke spullen uit het toilet, de douche en het toilet te halen. Maak badkamerspiegels en douchegordijnen schoon en bewaar spullen zoals douchematten, extra toiletpapier en tandenborstels. Er mogen geen wasmanden in de sanitaire ruimten staan, geen kleding of wasmiddelen op de werkbladen van de sanitaire ruimte. 

 

Huur een professional in 

De meeste mensen dragen de beste camera die ze ooit hebben gehad in hun zak in de vorm van een smartphone. Moderne technologische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren de kwaliteit van camera’s voor mobiele telefoons aanzienlijk verbeterd. Functies zoals zoom-, focus- en portretmodi stellen de gemiddelde persoon in staat foto’s van professionele kwaliteit te maken. Een professionele vastgoedfotograaf heeft ervaring met verschillende fotografietechnieken om jouw huis te helpen verkopen. De kosten zijn het waard als je daardoor de beste prijs voor de woning krijgt. Bekijk deze website: https://vastgoedfotovideo.nl/.