TB Wonen
Image default
Aanbiedingen

Winkelinrichting kopen

Doe het zoals andere succesvolle ondernemers en winkelketens. Investeer verstandig en houd de kosten voor het opzetten van uw winkel laag. Dit doe je het beste met gebruikte accessoires in de winkel. In tegenstelling tot andere huishoudelijke artikelen is kantoormeubilair niet onderhevig aan voortijdige slijtage.

En het beste van alles is dat u bijna alles kunt hebben wat u nodig heeft voor uw bedrijf!

·Commerciële koeling staat bekend als robuust. Kant-en-klare apparaten zijn onderhoudsvrij. Daarom is het verstandig om bij de inrichting van uw winkel rekening te houden met gebruikte koelkasten, vriezers of wandkoelkasten.

Retailmeubels zoals reclametafels, hangers en stapelbare manden zijn stabiel en duurzaam. Bij gebruikte producten betaal je slechts een fractie van de nieuwprijs van de accessoires in je winkel. Andere meubels in de winkel, zoals klantgerichtheidssystemen, tourniquets of kassa’s, kunnen probleemloos worden hergebruikt.

Wanneer u accessoires koopt in uw Stellingdiscounter-winkel, bieden wij u producten van hoge kwaliteit. Ze zijn door ons gemaakt in onze eigen fabriek en worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en nauwkeurige afwerking. Wijzigingsverzoeken zijn geen probleem. Wij passen onze systemen graag aan uw wensen aan. Accessoires koop je bij ons eenvoudig in je webshop. Neem voordat u iets koopt de tijd om wat onderzoek te doen en erachter te komen welke stukken het beste bij uw behoeften passen. Wanneer u echter accessoires voor de handel koopt, mag u niet zonder deskundig advies. Wij staan ​​tot uw beschikking voor planning en uitvoering. U kunt ons eenvoudig per e-mail of telefoon bereiken.

 Winkelaccessoires zijn van oudsher het visitekaartje van de detailhandel. De indeling van de verkoopruimte is afhankelijk van de branche. Een supermarkt vraagt ​​bijvoorbeeld om een ​​ander meubelconcept dan een kleine kiosk. Een modeboetiek daarentegen vraagt ​​om een ​​heel andere verkoopstructuur. Houd als algemene regel uw winkelontwerp tegelijkertijd presentabel en praktisch. Denk aan uw klanten en plaats de verkoopmeubels niet te dicht bij elkaar. Maak uw winkel gebruiksvriendelijk. En denk aan jezelf (en je team). Zijn de producten gemakkelijk te classificeren? Eenvoudig schoonmaken van planken?

De blaffende vossen hebben hun winkel slim ingericht. 

·Een winkelwagen of restauratiewagen heeft een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Het is logisch om gebruikte producten te kopen.

·Winkelschappen kunnen worden gepland met gebruikte producten van verschillende merken. Reksystemen zijn meestal compatibel met elkaar. Dit geldt ook voor accessoires zoals muurhaken voor blisters.

Dit bevat alle aangeboden werkplaatsuitrusting is getest op functionaliteit en betrouwbaarheid. Als nieuw product bieden wij ook servieswagens, zelfbedieningswagens of zelfbedieningswagens aan.

 

Gerelateerde artikelen

De nieuwe Jeep Renegade en Compass e-Hybrid

Ben ik goed verzekerd tegen glasschade?

Een oude auto is een statement