TB Wonen
Image default
Badkamer

Is Squid raamfolie de oplossing voor badkamer ramen?

Een raam in de badkamer is natuurlijk erg prettig. Het laat niet alleen licht door maar zorgt er ook voor dat je frisse lucht in je badkamer kunt krijgen. Het nadeel van zo’n raam is natuurlijk de doorkijk. Iedereen kan je zien als je naakt onder de douche staat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. En dus zoeken mensen naar oplossingen om de doorkijk van de ramen zo veel mogelijk te verkleinen. Een gordijn van stof? Dat is geen goede oplossing! Dat gaat na verloop van tijd verspochten doordat de badkamer over het algemeen natuurlijk een vochtige ruimte is. Lamellen zou wel kunnen. Maar dan is het binnen gelijk weer zo donker. Wij hebben de oplossing voor je! RAAMFOLIE!

Raamfolie is dé oplossing tegen inkijk van je badkamer. Maar ga nou niet direct naar de bouwmarkt en koop het eerste bestje rolletje folie dat in de aanbieding is, want het ligt allemaal iets genuanceerder. Niet elk glasfolie zorgt namelijk voor minder doorkijk. Er bestaat namelijk ook nog zoiets als decoratiefs. En die zijn een stuk minder effectief tegen inkijk.

Als je niet veel te besteden hebt, kun je volstaan met een plastic raamfolie, bijvoorbeeld eentje met gezandstraald effect. Maar vind je dit er cheapy uitzien en heb je meer budget te besteden? Dan kun je ook voor Squid raamtextiel gaan. Dit is eigenlijk ook plakfolie voor ramen, echter is het materiaal niet gemaakt van pvc, maar van een textiel dat tegen vocht kan. Doordat het materiaal van textiel is, heeft het een veel luxere uitstraling. Men kan er vrijwel niet doorheen kijken en toch laat het daglicht door. Wel is het zo, maar dat is met de meeste folies, dat wanneer je pas gaat douchen als het buiten donker is, en jij het licht binnen aan doet. Dat men wel door jouw ramen kan kijken. Dit Squid folie is dus eigenlijk vooral effectief voor overdag. Maar heb je bijvoorbeeld alleen zo’n raampje bovenin de badkamer zitten? Dan zou je deze dus heel goed en netjes kunnen beplakken met squid raamfolie. Hierbij kun je kiezen uit een vijftal verschillende aardse tinten welke van wit, naar beige, naar grijs, naar donkergrijs lopen.

Squid raamdecoratie koop je onder andere bij Plakfoliewebshop. Maar ook de dealer zelf verkoopt het online. Vergelijk de prijzen want de dealer is niet altijd de goedkoopste! Al met al een goede keuze voor een langdurig resultaat.