TB Wonen
Image default
Badkamer

Je badkamer een upgrade geven? Dit kan de oplossing zijn!

Heb je in de afgelopen jaren een fijn bedrag kunnen sparen? En wil je dit bedrag nu op een slimme manier uitgeven? Dan is het een verstandig idee om je badkamer een upgrade te geven. Door je badkamer een upgrade te geven, geniet je van twee belangrijke voordelen.

Het eerste voordeel is dat je je badkamer volledig naar wens maakt. De kans dat je huidige badkamer niet meer helemaal naar wens is, is altijd aanwezig. Zéker als je je huidige badkamer al de nodige jaren hebt.

Het tweede voordeel is terug te vinden in de waardestijging. Als je je badkamer een upgrade geeft, word je woning alleen maar meer waard. Wil je je woning op termijn verkopen? Dan is dit een belangrijk pluspunt dus. Voor het upgraden van je badkamer zit je bij Tegeldepot goed.

Pak de gehele badkamer aan

Wil je je badkamer echt van een serieuze upgrade voorzien? Dan kun je ervoor kiezen om je gehele badkamer aan te pakken. Zo kun je voor een compleet nieuwe inrichting, nieuwe stijl of nieuwe uitstraling kiezen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de inrichting gelijk te houden, maar om de badkamer op te knappen. Dan heb je in ieder geval een moderne badkamer met de inrichting waar je gewend aan bent.

Pak delen van de badkamer aan

Om je badkamer een upgrade te geven, hoef je niet per se je gehele badkamer aan te pakken. Je kunt er ook voor kiezen om delen van de badkamer aan te pakken.

Vind je je huidige badkamermeubel niks meer? Dan kun je voor een nieuw badkamermeubel kiezen. Een meubelstuk dat qua uitstraling en stijl volledig bij de rest van je woning past.

Vind je je huidige douche niks meer? Of functioneert de douche niet meer volledig naar wens? Dan kun je prima voor een upgrade van je douche kiezen. Zo kun je voor een fijne inloopdouche kiezen, voor een lekkere regendouche of voor een heuse Sunshower. Met een dergelijke douche geniet je tijdens het douchen van aangenaam uv-licht! 

Vind je je huidige ligbad niks meer? Dan kun je uit heel veel soorten, nieuwe baden kiezen. Zo is het mogelijk om voor een vrijstaand bad te kiezen. Een dergelijk bad biedt veel gemak en ziet er ook nog eens heel fraai uit.

Al met al is het prima mogelijk om delen van je badkamer aan te pakken. Wil je de verbouwing graag zo klein mogelijk houden? Dan kun je er ook voor kiezen om slechts een paar details aan te pakken. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe radiator en nieuwe wastafelkranen. Alleen al met dergelijke details geef je je badkamer een fraaie upgrade.