TB Wonen
Image default
Beveiliging

5 voordelen van een alarmsysteem voor uw bedrijf

Het is belangrijk voor alle bedrijven, zowel groot als klein, om een ​​commercieel beveiligingssysteem te installeren. Nadat u al uw moeite, tijd en kapitaal in uw bedrijf hebt gestoken, is het laatste wat u wilt dat een inbreker inbreekt en de activa van uw bedrijf steelt. Om inbraken te voorkomen en te temmen, vertrouwen de meeste bedrijfseigenaren op een alarmsysteem voor bedrijven.
Een bedrijf met closed-circuit television (CCTV) vermindert de ernst van verliezen door diefstal en inbraak, waardoor het op de lange termijn winstgevender wordt. Naast het versterken van de veiligheid in uw bedrijfspand, biedt een alarmsysteem voor bedrijven ook meer voordelen zoals hier besproken.

Wat heb je nodig in een bedrijfsbeveiligingssysteem?

De kenmerken en functies van een beveiligingssysteem kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type bedrijf dat wordt beschermd door het systeem. Een gerenommeerd beveiligingsbedrijf zal een locatieonderzoek uitvoeren voordat een alarmsysteem of beveiligingsapparatuur wordt aanbevolen. Een juwelier heeft bijvoorbeeld andere behoeften dan andere bedrijven die niet hetzelfde type hoogwaardige inventaris hebben.

Hoewel de configuraties variëren, hebben zakelijke alarmsystemen verschillende belangrijke componenten: videobewaking, alarmen en sensoren. Elk beveiligingssysteem moet de mogelijkheid bieden om ingangen, uitgangen, ramen en andere manieren waarop inbrekers het pand binnenkomen te bewaken.

In veel gevallen worden bewakingscamera’s vergezeld van warmte-, bewegings- en andere soorten sensoren om ongewenste activiteit op het terrein te detecteren. Draadloze sensoren bieden flexibiliteit en kunnen u helpen een deel van de installatiekosten te vermijden. Deze sensoren kunnen worden verplaatst om het beveiligingssysteem opnieuw te configureren als de omstandigheden en behoeften veranderen.

1. Geeft controle aan de bedrijfseigenaar

Als eigenaar van het bedrijf hebt u het recht om uw bedrijfsinformatie te beschermen en te beslissen wie er toegang toe heeft. Dit geldt met name voor een middelgroot of groot bedrijf met honderden werknemers. Niet elke medewerker is te vertrouwen met cruciale bedrijfsinformatie of geheimen. Dit vraagt ​​om het delegeren van toegang en bevoegdheden, en de meest soepele manier om dit te doen is door geavanceerde toegangscontrolesystemen te installeren. Op deze manier kunt u de bewegingen van uw medewerkers volgen en tegelijkertijd onbevoegd personeel van de beveiligde locaties weren. U kunt dit zelf vanaf de computer doen of commerciële beveiligingsbedrijven uw toegangscontrolesystemen toevertrouwen.

2. Alarmsysteem bedrijf verbetert de respons van lokale autoriteiten

Het is voor de lokale politie veel makkelijker om te reageren op een diefstal als er een alarm afgaat. Een van de belangrijkste aspecten van beveiligingssystemen voor bedrijven is dat ze niet alleen de dief afschrikken, maar ook de autoriteiten snel op de hoogte stellen. Als u over deze geautomatiseerde systemen beschikt, blijft uw bedrijf ook buiten kantooruren veilig wanneer u of uw werknemers niet in het bedrijf zijn. U heeft meer vertrouwen in uw veiligheid omdat u weet dat de lokale autoriteiten als eerste worden gewaarschuwd bij een inbraak.

3. Trekt verzekeringskortingen aan

De meeste bedrijfseigenaren zullen een verzekeringspolis voor hun bedrijf afsluiten om hun activa te beschermen en hen te helpen risico’s te beheersen. Als u een commercieel beveiligingssysteem in uw pand heeft geïnstalleerd, wordt het gemakkelijker om het risico te verminderen of te beheersen. Het hebben van een alarmsysteem voor bedrijven helpt bedrijven ook om grotere kortingen te bedingen met de verzekeringsmaatschappij. Commerciële camera-oplossingen bieden het broodnodige bewijs door de bedrijfseigenaar bij het indienen van een verzekeringsclaim, terwijl het de verzekeringsmaatschappij ook gemakkelijk maakt om het bewijs te verifiëren.

4. Alarmsysteem bedrijf helpt bij het beheren van claims tegen het bedrijf

Omdat de beveiligingscamera’s vastleggen wat er in uw bedrijf gebeurt, zal het voor een werknemer moeilijk zijn om een​​valse claim tegen het bedrijf in te dienen. Als een werknemer tijdens zijn dienst letsel oploopt, is het voor de ondernemer gemakkelijker om de claim te verifiëren. Sommige bedrijven betalen grote claims aan hun werknemers uit zonder de claim te verifiëren vanwege gebrek aan bewijs.

5. Vermindert het risico op brand

Door brandmeldinstallaties te installeren, verkleint u de kans dat er brand ontstaat en uw bedrijf in brand staat drastisch. Branden zijn catastrofaal wanneer ze zich voordoen, vandaar de noodzaak om rookmonitors en hittedetectoren te hebben die deel uitmaken van een alarmsysteem voor bedrijven.

https://www.hazeleger-ede.nl/