TB Wonen
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Profiteer van meer ruimte door een dakkapel te laten plaatsen

Als je naar manieren zoekt om meer te halen uit het woonoppervlak van je woning, denk je al snel aan het laten plaatsen van een dakkapel. Je tovert hierdoor bijvoorbeeld de zolder om in een luxe werkruimte of je zorgt voor meer speelruimte op de kinderkamer. Daarnaast is een dakkapel binnen een werkdag al te plaatsen en een dakkapel is ook nog eens relatief scherp geprijsd.

Een Velux dakkapel kan zonder vergunning aan de achterkant van de woning worden geplaatst

Wil je graag een kamer aan de achterzijde van de woning uit gaan breiden? Een Velux dakkapel kan zonder vergunning aan de achterkant van de woning worden geplaatst. Dit scheelt je een hoop papier- en regelwerk en dankzij het universele ontwerp, kan vrijwel iedere vorm van raambekleding toe worden gepast op het model. En dat is natuurlijk wel altijd goed om te weten.

Een dakkapel is in een breed scala aan kleuren te bestellen

Misschien heb je onlangs de kozijnen in een trendy zwarte kleur geschilderd, een neutrale witte kleur of een luxe donkergroene kleur. Het is dan wel zo fijn om te weten dat een dakkapel daar perfect op aan kan sluiten. Gelukkig is een dakkapel in een breed scala aan kleuren te bestellen. Daardoor past het model perfect bij de huidige stijl van je woning. Ook heb je de keuze uit modellen van hout en kunststof, waardoor een dakkapel ook nog eens perfect overeenkomt met het materiaal van de andere kozijnen bij jou in huis.

Koop een dakkapel altijd bij een specialist, zoals bij Dakramen Nederland

Koop een dakkapel altijd bij een specialist, zoals bij Dakramen Nederland. Daardoor ben je altijd zeker van een uitmuntende service.

https://dakramennederland.nl/