TB Wonen
Image default
Decoratie en accessoires

Gepersonaliseerde kussens cadeau geven

Een cadeau dat aanvoelt als een knuffel. Gepersonaliseerde kussens bedrukken is een geweldige manier om een speciaal iemand een uniek cadeau te geven. Je kunt een kussen laten maken dat ze altijd in de buurt willen hebben door een favoriete foto te gebruiken of een favoriete kleur te gebruiken. Een bedrukt kussen is gemaakt van zacht maar duurzaam materiaal en vormt een fantastische aanvulling op bedden en banken of ander meubilair. Je hebt verschillende ontwerpmogelijkheden. Print slechts aan één kant of match de voor- en achterkant. Je kunt er ook voor kiezen om op elke zijde iets heel anders te bedrukken. Gepersonaliseerde kussens zijn een leuke en modieuze manier om te pronken met je ontwerp talenten en persoonlijkheid. Laat je inspireren en gebruik je fantasie om unieke kussens te maken voor jezelf of een ander. Sommige kussens kunnen op beide kanten bedrukt worden, waardoor je aan beide kanten kunt printen en je creativiteit de vrije loop kan laten. 

Ontwerp je eigen kussens

Met een paar klikken op de knop kun je beginnen met het ontwerpen van jouw unieke fotokussens. Je hebt alleen wat basis computervaardigheden nodig als je niet veel ontwerp- of modekennis hebt. Je kunt jouw favoriete digitale foto’s omtoveren tot zachte kunstwerken met jouw eigen ontwerp. Gepersonaliseerde fotokussens behoren tot de meest persoonlijke cadeaus die je kunt geven. Selecteer een persoonlijke foto uit je bibliotheek of upload er een vanaf je pc. Je kunt naar wens ook  een leuke originele tekst toevoegen. Zorg ervoor dat je ontwerpen voldoen aan de specificaties voor afdrukken van hoge kwaliteit.

Populair cadeau

Gepersonaliseerde kussens zijn voor iedereen een populair cadeau om te ontvangen. Maar ook zeker om te geven, want het ontwerpen van kussens is een leuke bezigheid.

Het is niet nodig om jezelf of je ideeën te beperken, want op maat gemaakte kussens en op maat gemaakte kussenslopen hebben vrijwel net zoveel creatieve mogelijkheden als t-shirts of andere kledingstukken. Je opties worden alleen beperkt door je eigen verbeeldingskracht.

Wil jij ook een kussen bedrukken? Bij Wanapix heb je heel veel mogelijkheden, neem direct een kijkje op de website.