TB Wonen
Image default
Doe-het-zelf

Windscherm | Bekijk en bestel winddoek bij afdekzeilwinkel.nl

Wanneer je op zoek bent naar een manier om de wind tegen te houden van je tuin of perceel, dan is een windscherm ideaal voor jou. Een windscherm is er in allerlei breedtes en lengtes, waardoor het voor elke tuin, bedrijventerrein en bouwplaats geschikt is. Het tegenhouden van de wind is niet het enige voordeel van een windscherm. Een winddoek neemt namelijk ook een groot deel van de inkijk weg. Op deze manier werkt het windscherm ook als privacydoek of zichtdoek. Het windscherm is dus een erg veelzijdig product, waarmee je alle kanten op kunt gaan. 

Een winddoek tegen de wind

Een winddoek is een product wat dus ideaal is om de wind tegen te houden van uw perceel. De afdekzeilen die worden aangeboden door afdekzeilwinkel.nl hebben een windreductie van 80 tot 90%. Daarnaast bieden de winddoeken ook een uv-bestendigheid aan tegen schadelijke zonnestralen. De winddoek zorgt er dus voor dat je met zowel een stevige wind als met een stevige zon lekker buiten kunt zitten. De windschermen worden aangeboden is diverse afmetingen, waardoor er vrijwel altijd de juiste maat bij zit. Wanneer de juiste maat er niet bij zit, dan kun je vrijblijvend contact met afdekzeilwinkel.nl opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. 

Het bevestigen van een windscherm

Het bevestigen van een windscherm is erg gemakkelijk. Het winddoek is namelijk standaard afgewerkt met knoopsgaten die ingeweven zijn in het winddoek. Op deze manier kun je gemakkelijk de winddoek bevestigen met tie-wraps. Wil je voor een duurzamere manier kiezen? Dan kun je ook kiezen om het winddoek te bevestigen met zeilringen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om het windscherm te bevestigen op het perceel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een winddoek, dan geven we graag een aantal voorbeelden:

  • Een winddoek als vijverafdekking
  • Een winddoek als zonwering
  • Een winddoek als moestuin afscheiding
  • Een winddoek als schaduwdoek
  • Een winddoek als windvanger
  • Een winddoek als schuttingsdoek
  • Een winddoek als privacydoek. 

Het bestellen van een winddoek

Wanneer je een winddoek wilt bestellen, dan kun je een kijkje nemen bij de windscherm bestelpagina. Op deze website zie je een uitgebreid overzicht van de beschikbare winddoeken die allen op voorraad zijn. De winddoeken worden thuisbezorgd via PostNL of kunnen op afspraak opgehaald worden in het magazijn in Uden. Heb je vragen? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met één van de specialisten via de website van afdekzeilwinkel.nl. 

https://www.afdekzeilwinkel.nl/schaduwdoek/windbreekgaas-winddoek/