TB Wonen
Image default
Inrichting

In 3 stappen naar een gezellig interieur

In 3 stappen naar een gezellig interieur

De kans dat jij na verloop van tijd je interieur zat bent, is natuurlijk relatief groot. Doorgaans rouleren we met onze meubels iedere 3 tot 5 jaar. De reden, is vaak dat we simpelweg toe zijn aan iets anders. Ontzettend zonde als je het ons vraagt! Want laten we eerlijk zijn, iedere 3 jaar een andere bank, stoel of tafel is natuurlijk niet alleen financieel een flinke uitgave, maar is het ook niet meer milieuverantwoord. Wanneer jij je interieur zat bent, dan zijn er tal van andere mogelijkheden in plaats van het aanschaffen van nieuwe meubels.

Indeling

Door je woonkamer anders in te delen, creëer je eenvoudig een volledig andere look en feel. Dit zorgt ervoor, dat je zelfs met je huidige meubels zonder verder iets aan te passen een heel ander interieur krijgt. Zo kun je de bank en tv kast omruilen, zodat je direct resultaat ziet. Wel is het verstandig ook de praktische kant even te onderzoeken alvorens je begint te schuiven. Wanneer er bijvoorbeeld geen aansluiting zit, dan kan het een hele klus zijn deze hier wel te realiseren.

Aankleding

Niets is zo belangrijk, dan de aankleding van ons interieur om van ons huis een echt thuis te maken. Door te kiezen van verschillende woonaccessoires van KNUS Lifestyle, zal je merken dat je ineens voor een totaal andere uitstraling zorgt. Zo is het ontzettend leuk om te kiezen voor een gouden, zwarte of glazen kandelaar voor op je televisie kast, dressoir of vensterbank. Ook een grote vaas of een ornament is een absolute eyecatcher voor in je kamer.

Muren

Niets is zo sfeervol als een warme kleur op de muur. Dit kan zijn in de vorm van behang, maar ook sauzen is een prima mogelijkheid. Door te kiezen voor een opvallende muur in je woonkamer, zal je zien dat door het karakter wat dit je interieur geeft het direct een stuk sfeervoller en warmer aanvoelt. Kies je voor decoratie aan je muur, probeer dit dan niet op een muur te doen die is voorzien van bijvoorbeeld een behang met prent of een bepaald patroon. Dit zal zorgen voor een enorm druk geheel en dat is iets wat je nu juist wilt voorkomen.