TB Wonen
Image default
Slaapkamer

De voordelen van een hoofdbord

Bij een comfortabel bed zijn de matras en kussens erg belangrijk, maar vergeet ook het hoofdbord niet. Een hoofdbord geeft net dat beetje extra comfort aan je slaapkamer. In deze blog deel ik alle voordelen van een hoofdbord.

Luxe uitstraling

Er bestaan hoofdborden in verschillende designs en materialen. Voor elke slaapkamer is er een passend hoofdbord op maat. Een hoofdbord maakt je kamer knus en gezellig. Met het design van een hoofdbord kan je je kamer een persoonlijk tintje geven.

Zitcomfort

Met een hoofdbord kun je comfortabel op bed zitten. Een boekje lezen, televisiekijken of de krant doorlezen. Een hoofdbord biedt extra ondersteuning. Vele malen aangenamer dan de harde muur. Ook erg handig wanneer je een ontbijtje op bed krijgt.

Isolatie

Wanneer je tegen een slecht geïsoleerde muur slaapt kan het erg koud worden in bed. Een hoofdbord kan een gunstige oplossing zijn. Een hoofdbord werkt dan isolerend. Zo geniet je van meer slaapcomfort.

Kussens op zijn plek

Een hoofdbord zorgt ervoor dat je kussen niet tussen de muur en het bed valt. Je kussens blijven beter op hun plek liggen.

Ingebouwde techniek

In veel luxe hoofdborden kan elektra worden ingebouwd. Schakelaars, stopcontacten en leeslampjes. Zo kan je je telefoon of E-reader vanuit bed opladen. Een leeslampje aan je hoofdbord bespaard ruimte. Ben je benieuwd naar verschillende soorten hoofdborden? Bij Nilson krijg je advies op maat.