TB Wonen
Image default
Woning en Tuin

De vier voordelen van houten lamellen

De vier voordelen van houten lamellen

We zijn verzot op natuurlijke elementen: dat is een van de redenen dat steeds meer mensen kiezen voor raamdecoratie van hout. Van lamellen tot shutters en andere soorten raambekleding: er is voor ieder wat wils voor de houtliefhebber. Wat zijn de belangrijkste voordelen van houten lamellen? Hier vind je ze op een rij. Zo is het een stuk makkelijker om een goede keuze te maken voor jouw interieur. 

1: Kies voor puur natuur

Met houten lamellen op maat kies je voor puur natuur en ben je daarnaast ook nog eens volledig on-trend. De botanische trend van nu laat zien dat natuurlijke elementen in huis nog altijd helemaal hip zijn. Hout biedt een warme en klassevolle look en zorgt ervoor dat jouw inrichting extra gezellig is. 

2: Ontdek de isolerende functie

Wist je dat hout ook een isolerende functie heeft? Bij Inhuisplaza vind je houten lamellen die jouw huis in de winter warm houden en vice versa in de zomer. Dit betekent dat je verzekerd bent van een lagere energierekening. En wanneer je jouw woning in de verkoop doet, is dit een manier om de waarde van je huis te verhogen. 

3: Bekijk de brede inzetbaarheid

Het maakt niet uit waar in huis je graag de houten lamellen wilt plaatsen. Ze zijn geschikt voor elke ruimte, ook de badkamer en de keuken. Kwalitatieve houten lamellen zijn vochtresistent. Wel is het slim om in een vochtige ruimte te kiezen voor exemplaren die goed tegen warmte kunnen. Verder doe je er goed aan om een aluminium bovenbak te kiezen die niet kan roesten.

4: Ervaar gemakkelijk onderhoud

Je kunt jouw houten lamellen eenvoudig proper houden. Het enige wat je hoeft te doen is de lamellen volledig sluiten en er met een doekje overheen gaan. Dit kan een microvezeldoek zijn, maar ook een licht vochtige doek. Het reinigen van de lamellen doe je aan beide zijden. 

Ontdek het volledige online aanbod

Houten lamellen zijn door het hele huis geschikt, gemakkelijk regelbaar en altijd op maat verkrijgbaar. Of je nu even wat meer licht wilt in de slaapkamer of juist meer privacy in de woonkamer: de houten lamellen regel je tot de millimeter bij. Online heb je de keuze uit een ruim aanbod van verschillende opties, gaande van diverse soorten tot kleuren en maten. 

 

https://inhuisplaza.be/