TB Wonen
Image default
Woning en Tuin

Fleur uw voorgevel op

Het vooraanzicht van uw huis, het eerste wat mensen aan uw huis zien. Het is daarom belangrijk dat dit onderdeel van het huis er goed uitziet, u kunt maar 1 keer een eerste indruk achterlaten. 

Voegwerk

Het voegwerk is bijzonder essentieel als het gaat om het uiterlijk van het huis. Voor het voegwerk zijn er verschillende populaire opties die het aanzicht van het huis mogelijk flink verbeteren. 1 van deze opties is een gesneden voeg, op deze manier geeft u uw huis een oude stijl en creëert u een ware retro look. Een andere populaire optie is een holle voeg. De naam van deze voeg verraadt het al, maar deze voeg heeft een lichte holling naar binnen. Door deze holling komen de stenen meer naar voren en dit zorgt voor een geweldig schaduweffect tussen de stenen.

Een likje verf

Een likje verf doet wonderen, niet alleen is dit een prachtig gezicht, maar ook voor het onderhoud van uw houtwerk is dit niet overbodig. Ook kunt u, mits u daar de benodigde vergunningen voor heeft, het huis in een andere kleur verven. U kunt het huis dan opnieuw stijlen naar eigen wens. Begrijpelijk dat u misschien niet het hele huis wil schilderen, dan is het een aanrader om alleen de deur van een andere kleur te voorzien. Zo kan het opnieuw verven van de deur met een andere kleur al voor een heel ander vooraanzicht zorgen.

Deuroverkapping

Een overkapping boven uw voordeur is geen overbodige luxe. Niet alleen is het een ongelofelijke stijlvolle toevoeging aan de voorgevel, ook is deze deuroverkapping mega functioneel. Zo kunnen uw gasten droog staan en worden ze soms zelfs geleverd met ingebouwde ledverlichting. Deze ledverlichting kan in gebruik worden genomen in combinatie met een bewegingssensor. De ingebouwde ledverlichting van uw deuroverkapping gaat branden als het de sensor beweging detecteert. Op deze manier hoeft u nooit meer in het donker te zoeken naar uw sleutels. Ook werkt dit als anti-inbraaksysteem, automatische lampen schrikt de inbrekers natuurlijk enorm af.

Deuroverkapping

Gevelreiniging

Het reinigen van de gevel is geen overbodige klus. Echter, wordt deze klus vaak snel vergeten, en dat is zonde. Niet alleen werkt de gevel beschermend en zorgt het ervoor dat u uw pand minder snel hoeft te renoveren. Ook geeft u uw huis door de gevel te reinigen een frisse en opgeknapte look. Onopgemerkt wordt uw huis in de loop der jaren ontzettend vies. Stenen worden vaak donkerder en dit komt de uitstraling van uw huis over het algemeen niet ten goede. Het schoonmaken van uw gevel is dus essentieel en onmisbaar.

Zo simpel kan het zijn; door middel van een likje verf, voegwerk, gevelreiniging en de onmisbare deuroverkapping geeft u uw huis op een simpele manier binnen no time een opgefriste look.