TB Wonen
Image default
Woning en Tuin

Investeer duurzaam en kies voor een Douglas hoekbank

Droomt u net als velen onder ons van een mooie tuin waar u urenlang zalig kan genieten van de quality time met uw vrienden of familie? Ziet u zichzelf al helemaal ontspannen in uw eigen met een goed boek? Met een Douglas hoekbank kunt u iedere tuin die gezellige en toch stijlvolle look geven. Een mooie hoekbank die weinig onderhoud vraagt, die jaar in jaar uit kan blijven staan en die bovendien ook nog eens betaalbaar is, daar kunt u met een Douglas hoekbank van op aan.

De perfecte afwerking voor iedere tuin

U kunt veel werk besteden aan de aanleg van uw tuin en de mooiste perkjes en het groenste gazon voorzien, toch zult u nog steeds het gevoel hebben dat er iets ontbreekt om het geheel af te werken. Die plastic tuinmeubelen ziet u liever niet verschijnen omdat ze de mooie aanblik van uw tuin ontsieren, maar wat is dan het alternatief? De Douglas hoekbanken zijn er in diverse uitvoeringen waardoor ze in iedere tuin perfect passen. Een open of dichte onderkant, wel of geen armleuningen, lage banken of liever een model met een hogere zit? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en kan naar eigen wens tot een stijlvol geheel samengevoegd worden.

De kussens maken het plaatje compleet

Geen Douglas hoekbank zonder de nodige kussens. Verschillende stoffen en kleuren zorgen ervoor dat er steeds de kussens te vinden zijn die perfect aansluiten bij uw smaak en bij de stijl van uw tuinset. Omdat we in Nederland nogal eens met verschillende weersomstandigheden te maken krijgen, is het belangrijk om voor een stevige stof voor uw kussens te kiezen die bestand is tegen regen en zon. Het zou zonde zijn dat de kussens te lijden hebben onder verkleuring van de zon of te lijden hebben onder iedere regenbui.

Douglashout, een houtsoort apart

Kiezen voor Douglashout betekent kiezen voor een stevige en sterke houtsoort. U kunt zonder de minste problemen uw Douglas hoekbank het hele jaar door buiten laten staan en zo ook tijdens de lente en herfst prima genieten van enkele uurtjes welverdiende ontspanning. Een groot voordeel dat u niet elk jaar de hoekbank ergens binnen moet zien opgeslagen te krijgen.

Bij aankoop is een professionele behandeling met olie van de hoekbank een absolute aanrader. In een speciaal daarvoor ontworpen spuitcabine wordt de bank tot in de kleinste hoekjes en kantjes behandeld en kunt u genieten van een aanzienlijk langere levensduur. Na die eerste behandeling volstaat het vervolgens om, afhankelijk van de staat van de bank en de intensiteit van het gebruik, iedere 2 jaar de bank licht op te schuren en met olie te behandelen. Die tweejaarlijkse behandelingen kunt u perfect zelf doen en laten uw Douglas hoekbank er elke keer weer als nieuw uitzien.

Een unieke en tijdloze look

De Douglas hoekbanken geven een unieke aanblik aan iedere tuin en zijn bovendien tijdloos en volledig te personaliseren. Jaar na jaar laten ze de eigenaar toe om te genieten van die zo welverdiende vrije tijd zonder tijd te moeten investeren in onderhoud. Jarenlang genieten van een hoekbank die er steeds onberispelijk uitziet, daar staan de Douglas hoekbanken om bekend en dat verklaart natuurlijk ook meteen de grote populariteit.