TB Wonen
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de stijlvolle Stalen losse bankpoten van Industriele-tafels.com – voor binnen en voor buiten

Wij bieden jou de perfecte oplossing voor het maken van jouw eigen bankje voor binnen en buiten. Wij van Industriele-tafels.com hebben namelijk een ruime collectie aan losse stalen bankpoten, waarmee jij compleet je eigen bankje kunt creëren. Waar in huis kan jij nog een goede zitoplossing gebruiken? De bankpoten bieden een stabiele basis voor jouw bank waardoor je wel banken van meters lang kunt maken. Daarom verkopen wij de bankpoten per stuk zodat je precies het aantal kan aanschaffen die jij nodig hebt.

 

Welk model past het beste in jouw interieur?

 

Wij hebben een ruime collectie stalen bankpoten. Of je nu op zoek bent naar een X of een U bankpoot of juist een totaal andere vorm, bij Industriele-tafels ben je aan het juiste adres. Wij ontwerpen de bankpoten helemaal zelf en breiden daarom de collectie ook regelmatig uit met nieuwe modellen. Hoe bepaal je nou welke het beste in jouw interieur past? Bekijk dan eerst waar je de bank voor wil gebruiken en waar je hem wil plaatsen. Zo bepaal je of je voor een bankje met een leuning moet gaan of bijvoorbeeld zonder.

 

Bestellen en bezorgen of juist afhalen.

 

De bankpoten zijn allemaal verpakt in stevige kartonnen dozen en zijn voorzien van een goede bescherming. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de stalen losse bankpoten bij jou thuis te laten bezorgen. Wij verzenden de bankpoten met DPD en zij sturen altijd een tracking link om jouw pakket te volgen. Kom jij liever de poten afhalen? Dit is geen enkel probleem. Ons magazijn zit bij ons kantoor dus je kunt gewoon tijdens onze openingstijden jouw bankpoten komen afhalen.

 

Ben jij nou geen DIY-liefhebber en is een eigen bankje maken niets voor jou. Bij Industriele-tafels kun je ook jouw complete bankje laten maken van eikenhout of douglashout. Kijk voor meer informatie op www.industriele-tafels.com.

https://www.industriele-tafels.com/bankpoten/