TB Wonen
Image default
Woning kopen

Een makelaar in Arnhem

Wanneer u op de dag van vandaag een huis wilt kopen, zult u er snel achter komen dat dat niet gemakkelijk is. Er is een grote schaarste op het gebied van woningen die te koop worden aangeboden. Daarom kunnen de bezitters van een huis vaak vragen wat ze willen. De huizen worden regelmatig ver boven de vraagprijs verkocht van wat ze waard zijn. Toch zult u zelf ook bereid moeten zijn om over de vraagprijs te bieden, maar het moet binnen de grenzen blijven.

Een makelaar in Arnhem inschakelen

Wanneer u een woning zoekt in Arnhem, dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van een makelaar in Arnhem. Wanneer u contact opneemt met Van Sonsbeeck makelaars kunt u daar gemakkelijk in contact worden gebracht met een geschikte makelaar. De groep medewerkers bij Van Sonsbeeck makelaars zijn jong, eerlijk, betrouwbaar, actief en deskundig. Ze vinden het belangrijk dat als u contact opneemt om geholpen te worden door een makelaar, er eerst een kennismakingsgesprek zal zijn. Het voordeel is dat ze altijd bereikbaar zijn, ook in het weekend.

Tijdens het gesprek met de makelaar

Wanneer u een gesprek met de makelaar heeft, zult u eerst kennis maken. De makelaar zal van u willen weten waar u in Arnhem wilt gaan wonen. De makelaar in Arnhem zal vragen wat voor soort woning u wilt hebben, hoeveel kamers de woning moet hebben en wat eventueel de grootte van de tuin moet zijn. Ook de ligging is belangrijk. Wat zeer belangrijk is, is de prijs die de nieuwe woning mag kosten. De makelaar zal de manier van werken aan u doorgeven en met uw goedkeuring aan de slag gaan.

Als er een woning is gevonden

Zodra de makelaar voor u een geschikte woning heeft gevonden, zal hij met u contact opnemen. Met uw goedkeuring zal hij een bezichtiging plannen, waarbij de makelaar vooral zal letten op eventueel achterstallig onderhoud. Wanneer u aangeeft dat u er graag wilt wonen, zal de makelaar voor u gaan onderhandelen. De kosten die u moet maken voor het achterstallig onderhoud worden in de onderhandeling meegenomen. Als u het met de onderhandelde prijs eens bent, dan zal de makelaar alle papieren in orde maken voor de notaris. De makelaar blijft u terzijde staan, totdat de papieren bij de notaris zijn ondertekend.

https://www.vansonsbeeckmakelaars.nl/