TB Wonen
Image default
Woningaanbod

Uw huis verkopen

Uw huis te koop aanbieden in Alphen aan den Rijn

Als u op de dag van vandaag uw huis wilt verkopen, zal het aantal bieders op uw huis niet gering zijn. Ook zal er vaak op de vraagprijs worden overboden. Dat klinkt allemaal eenvoudig om uw huis te verkopen, maar dat is het zeker niet. Wanneer is het bod goed genoeg om het te verkopen? Omdat u dat zelf moeilijk kunt bepalen, is het verstandig om met een makelaar in zee te gaan. Heeft u uw huis te koop Alphen aan den Rijn aangeboden, dan is het verstandig om contact op te nemen met WoonDroom Alphen: het makelaarskantoor van Alphen aan de Rijn en omstreken.

Het eerste contact met een makelaar van Woondroom Alphen

Tijdens het eerste contact met de makelaar kunt u nagaan of er een klik is. Er zal een onderling vertrouwen moeten zijn. Wanneer dat er is, kunt u gaan onderhandelen. Omdat uw huis verkopen een van de belangrijkste momenten zijn in uw leven, moet het in één keer goed gaan. U kunt profiteren van de schaarste en dat weet de makelaar natuurlijk ook.

De vraagprijs

De makelaar van WoonDroom Alphen zal aan u vragen wat u minimaal wilt hebben voor uw woning. Hij zal nagaan of het een goed en reëel bedrag is. Natuurlijk zal de vraagprijs in deze tijd hoger liggen, omdat er veel te weinig woningen te koop worden aangeboden. Wanneer er een bod wordt uitgebracht, dan zal een ander daar waarschijnlijk weer snel een bedrag bovenop doen.

Een goed bod is uitgebracht

Wanneer er een bod is, waarvan de makelaar denkt dat het een uitstekend bod is, zal hij dat met u overleggen. Gaat u akkoord met het geboden bedrag, dan zal de makelaar van WoonDroom Alphen de papieren in orde maken. De makelaar van WoonDroom Alphen zal u blijven bijstaan, totdat alles bij de notaris is afgehandeld. Om deze werkwijze te kiezen voor uw huis te koop Alphen aan den Rijn aan te bieden, weet u zeker dat u goed heeft gehandeld.

https://www.woondroomalphen.nl/