TB Wonen
Image default
Woningen

Dakdekker in Zwijndrecht

Dakdekker in zwijndrecht aan het zoeken?

Heeft u momenteel last van een lekkage of is het dak flink verouderd? Dan is het slim om een dakdekker uit de regio een inspectie uit te laten voeren. Een visuele inspectie kan vrij snel gedaan worden en is door Smits dakwerken volledig vrijblijvend.

Snel handelen bij lekkage

Het hebben van een daklekkage is 1 van de meest vervelende aspecten van een koophuis. Veelal omdat dit zelf niet op te lossen is en het al snel een hoop schade kan veroorzaken. Ook al worden veel schades door verzekeringen vergoedt, het gaat altijd veel tijd en energie kosten.

Na een storm is het vaak heel druk bij dakdekkers, hierdoor is het noodzaak om toch zo snel als mogelijk aan de bel te trekken. Om te beginnen kunnen wij een noodoplossing aanbieden, om de grootste lekken te verhelpen. Op het moment dat de storm is gaan liggen, is het mogelijk om een grotere reparatie in te plannen. Mogelijk dient het gehele dak aangepakt te worden, om in ieder geval bij de volgende storm wel veilig te zitten.

Wij zijn als dakdekker werkzaam in Zwijndrecht en kunnen hierdoor ook snel op locatie zijn. Ook voor de omliggende steden en dorpen zijn wij snel inzetbaar. Mochten wij zelf niet beschikbaar zijn, dan hebben wij een netwerk van betrouwbare dakdekkers opgebouwd die u alsnog verder kunnen helpen.

Reinigen van de dakgoten

Naast het repareren van een lekkage is het ook slim om regelmatig de dakgoten te (laten) reinigen. Veel waterschades ontstaan door verstopte dakgoten, waardoor het water een andere weg naar binnen weet te vinden. Naast het legen van de dakgoten op het moment dat hier bladeren in zitten, is het verstandig om minimaal 1 keer per jaar de staat van een dakgoot te bekijken.

Niet iedere dakgoot is eenvoudig te bereiken. Probeer vanaf hoger gelegen ramen in de dakgoot te kijken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is dat heel vervelend. Mochten er geen bomen in de buurt staan, dan is het geen grote ramp.

https://www.smitsdakwerken.nl/dakdekker-zwijndrecht/