TB Wonen
Image default
Woningen

Geen zorgen tijdens het verhuizen

Het is tijd om te verhuizen en dit kan soms veel stress met zich meebrengen. Al dat inpakken, uitzoeken, wegbrengen en noem het maar op. Verhuizen is voor veel mensen ontzettend stressvol, terwijl het juist eigenlijk een hele leuke en spannende ervaring moet zijn. Je moet kunnen genieten van het verhuizen en zo is het ook wel weer mooi dat je een heel nieuw hoofdstuk in je leven gaat beginnen!

Het verhuisproces
Je hebt de keuze gemaakt dat je een nieuwe woning wil zoeken en dit is eigenlijk best een grote stap. Het verhuizen kan voor veel mensen ontzettend stressvol zijn en iets waar ze tegenop kijken. Je moet alle spullen die je hebt weer bij elkaar rapen en verdelen over een hoop dozen. Ook moet je tussen al je spullen gaan uitzoeken wat je nou precies mee wil nemen  en wat je weg gaat doen.. Ook kan het zijn dat je helemaal met een schone lei wil beginnen en op zoek gaat naar nieuwe meubels voor in je woning. Het is natuurlijk hartstikke leuk om helemaal zelf allemaal nieuwe dingen uit te kiezen, die je woning helemaal naar jouw voorkeur maken. Toch is het vervoeren hiervan voor veel mensen nog wel een grote klus en zo lopen velen hier al tegen een groot probleem aan.

 

Hulp bij het verhuizen
Meubels zijn over het algemeen  redelijk groot en passen daardoor vaak niet in je eigen auto. Voor meubel transport kan je daarom de hulp inschakelen van een ervaren en professioneel koeriersdienst. Zij vervoeren de meubels zonder problemen naar het nieuwe adres en zo hoef je zelf ook geen groot voertuig te besturen. Ook voor een groot pakket versturen ben je bij een transportbedrijf aan het juiste adres en zo weet je ook zeker dat deze goed aankomt. Via PickThisUp kan je koerierdiensten hun prijzen en reviews vergelijken. Het werkt heel simpel door een offerteaanvraag te plaatsen op hun website, 24uur te wachten op een aantal aanbiedingen en vervolgens de koeriersdienst te kiezen met de beste prijs, meest ervaring, hoogste reviews of gewoon waar jij het beste gevoel bij hebt. Omdat het bedrijven zijn die toch al rijden op jouw specifieke route, bespaar je soms tot wel 40% op de bezorgkosten t.o.v. een regulier transport of verhuisbedrijf. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu. En het werkt dusdanig snel en makkelijk, dat je zelf weer snel verder kan met dozen inpakken van alle kleine spullen die je wel zelf kunt en wilt verhuizen.