TB Wonen
Image default
Woontrends

Originele plissé deuren, op of in de dag gemonteerd

Op dit moment kunt u kiezen uit tal van verschillende plissé deuren, die allemaal ongeveer dezelfde functie hebben. Zij zijn bedoeld om openslaande deuren af te kunnen sluiten voor vliegen (en tegenwoordig zelfs pollen met het speciale pollengaas) terwijl de deur zelf gewoon open kan blijven staan. Ideaal wanneer er wel frisse of verse lucht in huis moet komen, maar vuil en insecten buiten moeten blijven. De originele plissé deur vindt u ook nog altijd in ons aanbod terug, maar met de mogelijkheden van tegenwoordig kunt u altijd exact de plissé deur vinden die bij u past.

Hoe ziet die originele plissé deur er eigenlijk uit?

Het originele ontwerp van de plissé deur was een hordeur met een kettingsysteem en werd doorgaans alleen geleverd in 960, 1300, 1600 en soms ook 1900 millimeter. De originele modellen werden bevestigd met clips op zowel de deur als het kozijn. Ook daar zijn nu tegenwoordig tal van varianten op, zodat u altijd een plissé deur kunt vinden die voldoet aan de eisen die u heeft. Zo zijn er ook tal van plissédeuren die helemaal geen geluid maken wanneer zij geopend of gesloten worden, in tegenstelling tot de originele deuren met ratelende kettingen.

Gaat u voor origineel of een plissé deur op maat?

Op onze website kunt u nog altijd terecht voor de originele plissé deuren. Onze ervaring leert ons echter dat veel van onze klanten juist een specifieke plissé deur willen, die voldoet aan specifieke wensen en eisen op het gebied van kleuren en afmetingen. Daarom kunt u bij ons ook altijd terecht voor een unieke deur die naadloos aansluit bij wat u zoekt. Wilt u plissé deuren online bestellen, maar eerst eens met een expert overleggen over de opties? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we eens rustig samen aan de tekentafel kunnen gaan zitten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

https://www.luxehorren.nl/