TB Wonen
Image default
Woontrends

Tuinhuis nodig? Binnen 10 minuten een container tuinhuis in je tuin!

Heb je zoveel spullen wat je niet kwijt kan? Fietsen die buiten blijven staan, omdat er geen plek is. Gereedschap en allemaal andere voorwerpen die een kamer of je zolder bezet houden? Dan is de tuinhuis container van Zelfbouwcontainer de perfecte oplossing voor jou! De tuinhuis container is een gemakkelijke container die zo in elkaar gezet kan worden. Eerst worden de zijkanten vastgezet met een aantal bouten en schroeven. Vervolgens wordt het dak erop geschoven. Dit wordt ook vastgezet met een paar bouten en schroeven, wat ervoor zal zorgen dat uw tuinhuis container heel sterk op de grond staat en niet zomaar in elkaar klapt!

Wat kan je doen met een tuinhuis container

Een container als tuinhuis je ziet het nog niet in veel tuinen maar het wordt steeds populairder. Maar waarom? Iedereen herkent wel de houten chaletjes in de tuinen van mensen deze chalets zien er mooi en stijlvol uit maar wanneer het hard gaat regenen/stormen kan er toch veel onderhoud aan deze tuinhuisjes ontstaan. Daarom is de tuinhuis container de ideale oplossing. Deze tuinhuis container zijn namelijk gemaakt van staal en zonder enige moeite in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Deze containers bevatten ook een anti-roest garantie van één jaar. Tot slot is de tuinhuis container eenvoudig te verplaatsen met een heftruck of een kraan.

Tuinhuis container met vele accessoires

De tuincontainer is de meest voordelige en handig container uit het assortiment van Zelfbouwcontainer, dit komt door de vele accessoires die erbij geleverd worden. Zo wordt de tuinhuis container geleverd met vier gratis stelling planken, twee planken van twee meter en twee planken van één meter. Dit is zeer handig om spullen zoals gereedschap en dozen uit te stallen, zodat deze gemakkelijk te bereiken zijn. Een andere accessoire die bij de tuinhuis container geleverd wordt is de uitschuifbare oprijplaat, deze bevindt zich onder de deur. Dit kan zeer handig zijn voor bijvoorbeeld een kruiwagen of de grasmaaier. Als laatste beschikt de tuincontainer ook nog standaard over twee sloten om de deur af te sluiten voor onbevoegden.

Tuinhuis container kopen bij Zelfbouwcontainer?

Heeft u interesse gekregen in de aanschaf van een tuinhuis container? Neem een kijkje op onze website, neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl. Liever de container bekijken? Kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/