TB Wonen
Image default
Serre en overkapping

Geniet het hele jaar door van uw tuin met een overkapping of tuinkamer

Slecht weer is nooit een probleem

De onvoorspelbaarheid van het Nederlandse klimaat betekent dat de zomer een verscheidenheid aan weersomstandigheden met zich mee kan brengen – van stralende zonneschijn tot heftige plensbuien. Maar met een aluminium terrasoverkapping in uw tuinkamer, bent u altijd voorbereid op alle omstandigheden!

Als u uw buitenruimte optimaal wilt benutten en er zo lang mogelijk van wilt genieten, overweeg dan de installatie van glazen schuifwanden die uw dak in een tuinkamer veranderen.

Bescherming tegen de zon met zonwering

Hoewel hoge temperaturen kunnen bijdragen tot een gevoel van welzijn, moeten ze niet zo intens worden dat mensen het risico lopen oververhit te raken of een zonnesteek op te lopen. Op zoek naar een comfortabele manier om zelfs op de warmste dagen koel te blijven? Kies voor zonwering. Benieuwd welk type zonwering het beste bij uw behoeften past? Bezoek dan zeker eens de website van MB veranda. Zij kunnen u van een gedegen advies voorzien.

Zonwering onder uw terrasoverkapping

Dit wordt onderdakzonwering genoemd. De zonwering wordt aan de binnenzijde van de veranda gemonteerd en beschermt deze tegen weer, vuil of wind die door open ramen naar binnen waait. U kunt de zonwering ook open laten staan als het regent. U kunt de luifel open laten wanneer het regent. Zonwering zijn een essentieel onderdeel van elk overkapping. Ze bieden bescherming tegen de zon bij warm weer, wat belangrijk is.

Een luifel voor onder het dak is verkrijgbaar in vele modellen, kleuren en uitvoeringen; u kunt kiezen voor een zonwering die handmatig of elektrisch opengaat.

Zonwering boven uw terrasoverkapping

We noemen dit bovendakzonwering. Het wordt gemonteerd aan de rand van uw veranda, en het houdt de warmte van de zon tegen voordat het het dak van uw huis bereikt. Dit betekent dat de lucht onder de kap heerlijk koel blijft, zodat u kunt blijven genieten van uw Led-verlichting. Boverdakzonwering zijn verkrijgbaar in 2 modellen en bieden vele kleur- en designopties. Ze passen altijd op uw dak, ongeacht de grootte ervan. Het doek kan op maat worden gemaakt, en reageert op de afstandsbediening. Als er een storm op komst is en u bent toch niet thuis, geen nood: de wind- en regensensoren sluiten uw jaloezieën automatisch wanneer nodig.

De keuze van het juiste type zonbescherming voor uw terrasoverkapping

Zonweringen zijn verkrijgbaar in vele vormen, maten en kleuren. Elk type heeft zijn eigen voordelen, die we hieronder voor u op een rijtje hebben gezet, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken over welk type rolgordijn het beste bij uw behoeften past. MBVeranda biedt gratis meetservice, kosteloos maatwerk en plaatsing door heel Nederland, België en Duitsland!

Screens voor uw terrasoverkapping

Als u bescherming nodig heeft tegen de laagstaande zon en extra privacy, kies dan voor screens. Deze worden aan weerszijden of aan de voorkant van uw luifel geplaatst en zakken verticaal naar beneden. Deze zonwering houdt het licht buiten en voorkomt dat nieuwsgierige blikken naar binnen kunnen kijken. Verkrijgbaar met een standaard doek en een schakelaar optie, maar kan ook op afstand worden bediend.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met os op of kom langs. Wij hebben meerdere vestigingen met showroom en een productiehal.

https://mbveranda.nl/