TB Wonen
Image default
Tuin inrichting

Wat is er bijzonder aan Douglas tuinmeubelen?

Zie jij jezelf al zitten tijdens de zwoele zomeravonden? Aan prachtige houten tuinmeubelen die tot in perfectie zijn afgewerkt? Genietend van een hapje en een drankje in de prachtige en comfortabele loungestoelen of met vrienden aan de grote eettafel waarbij de lekkerste gerechten worden geserveerd? Wil jij dit ook? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden die je hebt met de Douglas tuinmeubelen. Of je nu op zoek bent naar een grote eettafel of naar een klein bijzettafeltje; het grote assortiment van de Douglas tuinmeubelen heeft het allemaal. De tuinmeubelen zijn gemaakt van echt Douglas hout, wat garant staat voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Geniet dus jarenlang van deze meubelen en zorg voor een echte eyecatcher in jouw tuin.

De uitstekende kwaliteit van Douglas tuinmeubelen

Douglas tuinmeubelen zijn meubelen gemaakt van Douglas hout. Dit hout is zeer duurzaam en kent een zeer goede kwaliteit. Het hout is relatief donker van kleur, zodat het goed bewerkt kan worden. Meubelen van Douglas hout gaan lang mee en kunnen dan ook zonder problemen buiten blijven staan. Wil je verkleuringen voorkomen? Dan is het wel verstandig om de meubelen af te dekken. Maar wanneer je het hout juist wil laten leven en laten werken, dan is het ook prachtig om te zien hoe het hout verkleurd en veranderd tijdens de verschillende seizoenen. De meubelen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, dus of je nu op zoek bent naar een grote eettafel, een bijzettafel of een grote loungebank; bij Douglas tuinmeubelen vind je het allemaal. En of je nu een grote tuin hebt of slechts een klein balkon bezit; de tuinmeubelen zijn beschikbaar in diverse vormen en formaten zodat er altijd een perfect meubel voor jou tussen zit. 

Douglas tuinmeubelen voor iedere tuin

Hoewel tuinmeubelen vaak groot zijn, passen de Douglas tuinmeubelen in iedere tuin of op ieder balkon. De tuinmeubelen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse soorten en maten en ze zijn eventueel zelfs op verzoek op maat te maken. Wil jij dus een echte eyecatcher in jouw tuin onderbrengen? Of wil jij graag een grote loungebank op het balkon? Twijfel dan niet en kijk eens naar de mogelijkheden die je allemaal hebt met de Douglas tuinmeubelen. De kwaliteit is uitstekend waardoor je niet alleen lang van je meubelen kan genieten, je hebt ook nog eens duurzaam met het milieu bezig. Douglas hout is namelijk op een ecologisch verantwoorde manier gekapt, waardoor de natuur geen schade zal oplopen. 

Twijfel jij over de aanschaf van Douglas tuinmeubelen? 

Dat is zeker niet nodig want met de Douglas tuinmeubelen weet je zeker dat jij eindeloos plezier hebt van je tuinmeubelen. Geniet met vrienden en familie aan een grote tuintafel vol met eten of geniet ontspannen op de loungebank van een zwoele zomeravond. Heb je geen grote tuin om de meubelen in kwijt te kunnen? Geen probleem, want de Douglas tuinmeubelen zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Hierdoor passen ze zelfs op een balkon, wat natuurlijk ideaal is voor mensen die geen tuin hebben. Dus ongeacht de afmetingen van je tuin; genieten van een echt Douglas meubel kan iedereen. Duurzaam, hoge kwaliteit en tot in perfectie afgewerkt.