TB Wonen
Image default
Verf

Meubels overspuiten

Gebruik maken van een meubelspuiterij Deventer

Het kan dat u al lang in Deventer woont en uitgekeken bent op de meubels die u al vele jaren dagelijks gebruikt. Op zo’n moment wilt u wel wat veranderen in uw huis. U zou kunnen overwegen om andere meubels te nemen, maar omdat de huidige zo heerlijk zitten, wilt u ze liever houden. In feite moet u de keus maken, of u wilt u huidige meubels blijven houden, of nieuwe kopen. Wanneer de bestaande meubelen nog in een goede staat verkeren zou u ze kunnen laten voorzien van een andere kleur. Wanneer u dat doet, dan geeft u de jarenlang gebruikte meubels een nieuw leven.

Uw meubels in een andere kleur

Het is niet verstandig dat als u besloten heeft de bestaande meubels een andere kleur te geven, ze zelf te gaan schilderen. In veel gevallen zult u er spijt van krijgen als u ze zelf zou schilderen. U kunt dat beter aan de vakman overlaten. In u geval kunt u beter gebruik maken van de meubelspuiterij Deventer van Bart Dijkhof. Wanneer u een professionele meubelspuiterij in uw omgeving zoekt, zult u zeker de naam van Bart Dijkhof tegenkomen.

De meubelspuiterij Bart Dijkhof

De meubelspuiterij Deventer van Bart Dijkhof is een industriële spuiterij. Bart Dijkhof heeft al meer dan 30 jaar ervaring. Ze leveren spuitwerk voor de particuliere sector, maar ook voor de zakelijke markt. Laat, voordat u uw meubels wilt laten overspuiten, eerst altijd een vrijblijvende offerte maken.

De werkzaamheden door Bart Dijkhof

Wanneer u in zee gaat met Bart Dijkhof om uw meubels te laten spuiten, zal er eerst een afspraak worden gemaakt over de kleur, kosten en periode wanneer ze gespoten moeten worden. Wanneer u het met elkaar eens bent, dan worden de meubels op de afgesproken datum opgehaald. De meubels worden allemaal zover mogelijk uit elkaar gehaald, voordat ze de spuitcabine ingaan. Van de meubels worden, voordat ze gespoten worden, eerst de oude laklagen verwijderd. Nadat ze gedroogd zijn, worden ze weer in elkaar gezet en op de afgesproken datum bij u thuis afgeleverd. Uw meubels zullen er weer als nieuw uitzien en kunnen daarna nog veel jaren gebruikt worden.

http://www.bartdijkhof.nl