TB Wonen
Image default
Welness en Zwembad

Beleef thuis het ultieme wellness gevoel

Ben je op zoek naar een manier om te kunnen ontspannen na een drukke dag? En wil je dat het liefst gewoon thuis doen, zonder dat je daarvoor weer de deur uit moet? Op het gebied van wellness zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een infrarood sauna, een hottub of een jacuzzi. En bij sauna4you bestel je die gemakkelijk online. Of je kiest er een persoonlijk in de showroom uit.

Welke wellness oplossing past bij jou?

Voordat je de keuze maakt tussen de diverse soorten die je bij Sauna4you kunt krijgen, moet je weten wat de onderlinge verschillen zijn. Want behalve het feit dat iedere oplossing een andere ervaring biedt, moet je ook rekening houden met de ruimte die je hebt.

Een hottub

De hottub is heel herkenbaar aan de ronde vorm van het bad. Dit bad is gemaakt van recyclebaar kunststof en de buitenkant is voorzien van hout. Het water van de hottub wordt verwarmd door een kachel. Deze kachel wordt volgens het traditionele ontwerp buiten de hottub geplaatst. Maar je kunt bij Sauna4you ook modellen krijgen waar het verwarmingselement in de hottub staat. Uiteraard is dit op basis van strenge veiligheidsnormen en wordt de kachel afgeschermd met een speciaal frame. In de hottub zijn vaak geen zitplaatsen aangebracht. Je geniet van het warme water in een bad dat een authentieke sfeer geeft.

De jacuzzi

Een jacuzzi is eigenlijk een luxere versie van de hottub. De vorm is echter vaak vierkant, meerhoekig of langwerpig. De modellen bij Sauna4you zijn beschikbaar voor vier maar ook bijvoorbeeld voor zes personen. Dat kun je zien aan het aantal zitplaatsen dat in de jacuzzi is aangebracht. Net als de hottub die je bij Sauna4you kunt krijgen, is het water van de jacuzzi warm. Je kunt rekenen op een vrij constante temperatuur van 38 graden. Een jacuzzi heeft op verschillende plaatsen in het bad waterjets zitten. Hier spuit het warme water uit en kan zo de stijve nekspieren of rugspieren masseren. De combinatie van het warme water en de waterstralen zorgen voor de perfecte wellnesservaring.

Een infrarood sauna

Geef je de voorkeur aan ontspannen zonder dat je daarvoor het water in hoeft? Dan is de infrarood sauna van Sauna4you iets voor jou. In tegenstelling tot de beide baden zet je de infrarood sauna niet in de tuin maar gewoon binnen in huis. De infraroodlampen van de sauna geven hetzelfde ontspannende effect op je spieren als de waterjets van de jacuzzi. Ook de bloedsomloop wordt door deze warmte gestimuleerd. Dankzij het feit dat de infraroodlampen heel gericht verwarmen, dus alleen op de plaats waar je zit, wordt de lucht in de cabine niet benauwd of vochtig. De infrarood sauna’s van Sauna4you zijn leverbaar in verschillende modellen en al verkrijgbaar voor het gebruik met 1 persoon.

Kies een passend model voor een heerlijk wellness moment

Zorg voor een optimaal wellness moment in eigen huis door te kiezen voor de oplossing die het beste bij je past. Kijk op de site van Sauna4you voor alle opties die er in het assortiment zijn. Of kom naar de showroom om het persoonlijk uit te zoeken.