TB Wonen
Image default
Huiseigenaren

De voordelen van je woning verhuren

Heb je een woning die leegstaat? Dan kun je ervoor kiezen om deze woning te verhuren via verhuur-zeker. Je betaalt hierbij geen makelaarskosten en je woning kan snel worden verhuurd. Zo kun je iedere maand profiteren van een extra zakcentje én help je andere aan een tijdelijk onderdak. Er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Hierbij hoef je helemaal niks te doen doordat alles voor je wordt geregeld. Zo wordt leegstand vermeden en komen er alleen betrouwbare huurders in jouw woning te zitten. Je profiteert daarnaast van een hoog en vast rendement en je zit niet vast aan onnodige extra kosten.

 Reden om je woning te verhuren

Ga je binnenkort voor een langere tijd naar het buitenland of heb je twee woningen waarvan er een leegstaat? Dan kun je ervoor kiezen om je woning te verhuren. Omdat je niet vast wilt zitten aan onbetrouwbare huurders en je ook graag wilt weten waar je aan toe bent kun je samenwerken met een externe partij. Zo is jouw woning te allen tijde bewoond door betrouwbare huurders. Je hoeft geen advertenties te plaatsen of in gesprek te gaan met potentiële huurders. Alles wordt voor je geregeld zodat je met een gerust hart naar het buitenland kunt of je woning achter kunt laten. Door te kiezen voor verhuur staat je woning niet leeg en kun je iedere maand geld ontvangen.

 De huurwaarde laten schatten

Wanneer je jouw woning wilt verhuren dien je een goede huurprijs te bepalen. Je kunt een huurprijs laten schatten zodat je direct ziet wat jouw voordeel is en wat je iedere maand kunt verwachten. Op die manier weet je ook direct of het aantrekkelijk is om je woning te verhuren. Het voordeel is dat de woning te allen tijde bewoond wat een fijn gevoel kan geven. Daarnaast verdien je iedere maand geld terwijl je daar niks voor hoef te doen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken om jouw leegstaande woning te verhuren.

Gegarandeerd een maandelijkse huur

Je woning verhuren kan interessant zijn wanneer je een woning hebt die leegstaat. Naast dat je onderdak kunt aanbieden voor degene die dat nodig heeft, is je woning ook in goede handen. Door te kiezen voor een externe partij die alles voor je regelt heb je er zelf geen omkijken naar. Daarnaast krijg je gegarandeerd maandelijkse huur binnen, ook wanneer de woning een tijdje leegstaat. Zo haal jij er alle voordelen uit. Daarnaast betaal je geen makelaarskosten of beheerkosten waardoor het voor jou een interessante optie is om de woning te verhuren. Ben je weer terug in het land of wil je de woning zelf weer gaan gebruiken? Dan wordt alles geregeld zodat je weer snel in je eigen woning kunt.