TB Wonen
Image default
Raamdecoratie

Raamfolie bij jou thuis

Heeft u er al eens aan gedacht om raamfolie te plaatsen? Er zijn verschillende redenen om hiervoor te kiezen. Last van invallende zon? Installeer dan zonwerende raamfolie. U kunt ook veiligheidsglasfolie gebruiken als uw ramen gebarsten zijn. Tot slot kunt u ook kiezen voor decoratieve raamfolie. De naam zegt het al: puur ter decoratie. In dit artikel bespreken we decoratieve raamfolies en zonwerende raamfolies.

Raamfolie ter decoratie

3M decoratieve raamfolies kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor huisstijl, privacy doeleinden, gevelrenovatie en diverse advertenties. Decoratieve raamfolies zijn er in verschillende kleuren, designs en toepassingen. U kunt hierbij denken aan uw huisstijl, privacyfolie of gevelbekleding. Met verweerde gevelbeplating is RAL-kleurige raamfolie te vinden in het 3M-assortiment en zelfs op kleur afgestemd om uw gebouw een nieuwe look te geven. Ook zijn er diverse raamfolies die je kunt bedrukken. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld fotoafdrukken op glazen vliesgevels als reclame. Wie denkt dat decoratieve raamfolie alleen geschikt is voor grote kantoorpanden en statige panden heeft het mis. Integendeel. Sierfolies worden steeds vaker toegepast in de particuliere sector en kleine (kantoor)gebouwen. Decoratieve raamfolie kan ook worden gebruikt om het bedrijfsimago te ondersteunen. Dit zorgt voor herkenning bij mensen die langs het gebouw op komen.

Zonwerende raamfolie

Door het gebruik van deze zonwerende Riboraamfolie kun je veel energie besparen en warmte tot wel 77% verminderen. Bovendien vermindert het UV-stralen en koolstofdioxide. Het is dus een duurzame optie. De folie is zeer helder en krasvast. Dit belemmert het uitzicht natuurlijk niet. Verlichting, verwarming en airconditioning voor een woning of bedrijf hebben een grote impact op de bestedingen. Warmte van de zon kan de warmtelast van een gebouw met 60% verhogen.

Ook vermindert het UV-stralen en koolstofdioxide. Het is dus een duurzame optie. De folie is zeer helder en krasvast. Dit belemmert het uitzicht natuurlijk niet. Verlichting, verwarming en airconditioning voor een woning of bedrijf hebben een grote impact op de bestedingen. Warmte van de zon kan de warmtelast van een gebouw met 60% verhogen. Nu de elektriciteits- en verwarmingsrekeningen jaar na jaar stijgen, denken veel mensen er meteen aan om meer te doen met minder. 3M Solar Control Raamfolie vermindert de warmtewinst met 77%. Dit vermindert de behoefte aan airconditioning, verwarming en verlichting. kosten besparen! 3M Solar Control Raamfolie zorgt ook voor een effectievere binnenklimaatbeheersing. Daarom is het om veel verschillende redenen zinvol om raamfolie in uw huis of bedrijf toe te passen. Neem snel een kijkje op de website van Ribo raamfolie en vraag een vrijblijvende offerte aan.

https://riboraamfolie.com/