TB Wonen
Image default
Raamdecoratie

Verticale lamellen: helemaal terug van weggeweest

 

Iedereen kent ze wel, verticale lamellen. Ze worden voornamelijk gebruikt in de werkomgeving: in kantoorgebouwen, ziekenhuizen en bij de tandarts. Ze geven veel privacy en tegelijk is het heel eenvoudig veel licht binnen te laten. Een ideale oplossing voor je ramen dus.

De meeste verticale lamellen zijn uitgevoerd in PVC kunststof. De witte en lichtgrijze varianten hiervan zijn het meest bekend. Er zijn echter nog vele andere opties en afwerkingen mogelijk binnen ons assortiment verticale lamellen.

89 mm is de meest verkochte lamelbreedte. Het is ook mogelijk vele smallere of bredere lamellen te laten maken. We hebben ze in 127, 89, 70 en 52 mm.

Aluminium lamellen

Naast de kunststof lamelgordijnen is het ook mogelijk om aluminium lamellen te bestellen. Deze zijn er in vele verschillende soorten kleuren en afwerkingen. Van hoogglans wit tot mat zwart of zelfs zilver goud. 

De aluminium lamellen hebben een strakke uitstraling en afwerking. Door de verschillende lamelbreedtes 52, 70 en 89 mm zit er voor iedereen iets tussen.

Verticale lamellen van stof

Stoffen lamellen hebben de warme uitstraling van overgordijnen met het gemak van verticale lamellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Zo kun je met verbindingsketting onderin bestellen, maar is het ook mogelijk de lamellen te laten verzwaren met ingestikt ondergewicht, waardoor de stroken los van elkaar hangen en kunnen bewegen. Handig als je er even tussendoor wil glippen zonder te struikelen.

Stoffen lamellen hebben we in meerdere transparanties. Van helemaal transparant tot verduisterend. Ook geschikt voor de slaapkamer dus!

Stalen van lamellen

Via onze website kun je stalen aanvragen. Gratis en vrijblijvend. Je kunt dan bij de ramen kijken wat het beste past.

Naast verticale lamellen hebben we ook mooie andere raambekleding in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan zwarte elektrische jaloezieën, rode rolgordijnen, grijze plissés of taupe vouwgordijnen.

Op maat gemaakt

Als premium partner van Verano kopen wij al onze raambekleding op maat in bij het Nederlandse bedrijf Verano. Zij waarborgen hoogwaardige kwaliteit en goede service. Marasol is ook een Nederlands bedrijf, opgericht door vader Martin en dochter Anna. Samen hebben we de website volledig van de grond opgebouwd en vinden we het leuk om steeds een stapje verder te komen.

Anna houdt zich bezig met al het klantcontact. Van eerste advies tot en met aftersales. Je hebt dus altijd een vast contactpersoon. Anna kan snel schakelen en geeft graag advies over de mogelijkheden voor jouw ramen. 

Gratis online advies kun je aanvragen via de website of door een mailtje te sturen of te bellen. 

https://marasol.nl/verticale-lamellen/