TB Wonen
Image default
Raamdecoratie en zonwering

De prijs van rolluiken berekenen

Normaal gesproken moet je om achter de prijs van een rolluik te komen een offerte opvragen. Jarenlang is dit de meest gebruikelijke manier geweest om achter rolluiken prijzen te komen, gelukkig is dit tegenwoordig toch niet meer nodig!

Door de komst van het internet en webwinkels, zijn er meer mogelijkheden dan ooit om rolluiken prijzen te berekenen. Sommige webwinkels hebben hiervoor een speciale tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om binnen een paar minuten de beste rolluiken prijs te berekenen.

Rolluiken kopen tegen de laagste prijzen

De prijs van rolluiken is natuurlijk een van de belangrijkste punten om een keuze te maken tussen alle webwinkels die je inmiddels tegen zult komen. Mocht je een beetje handig zijn en zelf je rolluiken kunnen monteren dan is het ook zeer goed mogelijk om online je nieuwe rolluiken te kopen tegen scherpe prijzen.

De beste rolluiken prijzen vind je dan ook online, simpelweg doordat de prijzen vaak worden berekend op basis van zelf monteren en zelf opmeten. Het verschil kan is sommige gevallen wel oplopen tot 50%!

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van rolluiken online

Online een rolluik kopen is makkelijk en kan snel worden geregeld, maar toch zijn er wel een aantal dingen waarmee je rekening moet houden. Een van deze dingen is natuurlijk de prijs. De prijzen kunnen soms wel heel erg laag zijn, maar je wilt natuurlijk ook kwaliteit!

Kies daarom voor de betere merken en webwinkels die dan ook hoogwaardige merken verkopen. Voorbeelden van bekende merken zijn Alutech en Heroal. Hhh

De goedkoopste rolluiken

De goedkoopste rolluiken van A-merken vind je online voor vanaf prijzen die variëren van €90 – €150. Hierbij speelt vooral het merk een grote rol, samen met de ingevoerde afmetingen en gekozen opties.

De prijs van een rolluik wordt bepaald door afmetingen, accessoires, merk en natuurlijk verschillen ze ook per aanbieder. Een van de goedkoopste online aanbieders van rolluiken is Rolluikenland. Met jarenlange ervaring en goede afspraken met leveranciers, kan die bedrijf rolluiken online verkopen tegen de scherpste prijzen en van de hoogste  kwaliteit!

Verschillende redenen om online je rolluik te kopen

Er zijn verschillende redenen te bedenken om online je rolluik te kopen. Zo zijn de prijzen over het algemeen lager en zijn webwinkels vooral gericht op handige doe-het-zelvers. Daarnaast wordt er ook vaak door montagebedrijven gekozen om rolluiken online te kopen, doordat de prijzen vaak scherper zijn dan dat zij het zelf kunnen inkopen!

Wil jij dus ook rolluiken kopen tegen groothandelsprijzen? Koop ze dan online!